Değerli Üyelerimiz,

 

Climbhost.com`un sizler için sunduğu Teamspeak 3 Görüntülü Sohbet serverımızı duyurmak istiyoruz. Artık Teamspeak 3 sunucunuz üzerinden arkadaşlarınızla sesli konuşmanın yanı sıra görüntülü sohbetler`de yapabileceksiniz.

 

Sistemin çalışma mantığı her oda kendi arasında görüntülü sohbet yapabilecektir, farklı bir oda da bulunan kişi veya kişiler diğer odanın görüntülü sohbetine katılabilmesi için o odaya geçiş yapması gerekmektedir.

 

Dilerseniz sunucunuzdaki tüm kullanıcıların TeamSpeak üzerinden görüntülü sohbet özelliğini kullanmasını sağlayabilir yada sadece belirli yetkilere sahip kişilerin görüntülü sohbet özelliğini kullanmasına izin verebilirsiniz.

 

Sadece sunucu sahibine verilecek server şifresi ile görüntülü sohbet esnasında dilediği kullanıcıyı sohbetten atabilecek veya banlayabilecektir. Teamspeak 3 Görüntülü Sohbet serverlarımız sayesinde teamspeak 3 üzerinde yapacağınız toplantılar daha bir ciddiyet kazanacaktır.

 

Teamspeak 3 Görüntülü Sohbet sistemini test edebilmek için bize web sitemiz üzerinden ticket açarak gerekli bilgileri isteyebilirsiniz.

 

Tanıtım amacıyla çok kısa süre için Teamspeak 3 Görüntülü Sohbet sunucularımız 40 kişi ve altı sunucular için aylık 10TL, 60 kişi ve üzeri tüm sunucular için 25TL olarak ücretlendirilecektir.

 

Görüntülü Sohbet Sunucuları kullanmakta olduğunuz veya kiralayacağınız teamspeak 3 sunucusuna entegre edileceğinden tüm görüntülü sohbetleri teamspeak 3 sunucunuz üzerinden yapabileceksiniz.

 

Tanıtım Süreci bittiğinde fiyatlar farklılık gösterecektir.

 

Saygılarımız,


www.climbhost.com



Friday, October 16, 2015







<< Geri